Cum Comand?

Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adaugare in cos".

1. Cosul de cumparaturi

Dupa ce ati adaugat produsele in "Cosul de Cumparaturi" apasati pe cosul de cumparaturi sau tineti cursorul deasupra acestui buton, unde va aparea un sumar ar produselor si butonul "Plasare Comanda" pe care il veti apasa. Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Apasati butonul "Inainte" pentru a merge la pasul urmator.
 


2. Inregistrare

Daca nu aveti cont pe site-ul www.industrialsafety.ro trebuie sa creati unul introducand adresa dumneavoastra de email in casuta din partea stanga a paginii, dupa care apasati butonul "Creati un cont". Introduceti datele dumneavoastra personale dupa care apasati butonul "Inregistrare".
 


3. Date de facturare

Dupa ce ati creat contul dumneavoastra si ati intodus adresa dumneavoastra trebuie sa alegiti o adresa de facuturare si una de livrare. Apasati butonul "Inainte" pentru a merge la pasul urmator.

4. Livrare

Alegeti modul in care produsele dumneavoastra vor fi livrate ( Curier rapid sau prin delegat la sediul beneficiarului).

5. Plata

La acest pas puteti vizualiza pentru ulima data cosul de cumparaturi, dupa care selectati o modalitate de plata ( Ordin de plata sau Plata ramburs ).Veti fi directionat la o pagina noua unde trebuie sa apasati butonul "Confirma Comanda" dupa care comanda va fi finalizata.