Site-ul www.industrialsafety.ro apartine firmei:

 

S.C. INDUSTRIAL SAFETY S.R.L.

Actionariat roman

Capital social 300 Ron

J13/931/2003; CUI: RO 15228091

Navodari, str. M20, nr. 39E, Jud. Constanta, Cod postal 905701

Cont bancar: RO73 RNCB 0114 0320 4062 0001

Banca: B.C.R. Constanta

 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

CONDITII GENERALE

Accesarea, folosirea si cumpararea de produse si servicii de pe site-ul www.industrialsafety.ro, implica obiligatoriu acceptarea termenilor si a conditiilor exprimate mai jos.

 

1.UTILIZAREA INFORMATIILOR.

Accesarea site-ului www.industrialsafety.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de produse si servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Industrial Safety SRL se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Industrial Safety SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Industrial Safety SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.industrialsafety.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Industrial Safety SRL. Pe site-ul www.industrialsafety.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Firma Industrial Safety SRL nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru eventuale probleme survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Industrial Safety SRL, prin intermediul site-ului www.industrialsafety.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

 

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

a. Cumparator – persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

b. Vanzator – SC Industrial Safety SRL, cu datele de identificare din antet

c. Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in

Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

d. Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

e. Contract - o Comanda confirmata telefonic sau prin e-mail de catre Vanzator.

f. Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus. Numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Industrial Safty S.R.L si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

g. Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 

2. CATEGORII DE UTILIZATORI

Vizitatori:

1. Neinregistrati - pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea, dar nu au posibilitatea de comanda marfurile existente pe site si nu pot introduce mesaje in sectiunile dedicate.

2. Inregistrati - acestia completeaza un formular cu datele de identificare personale si/sau ale societatilor in interesul carora activeaza si, in urma inscrierii in baza de date a www.industrialsafety.ro, pot face comenzi pentru produsele existente, pot participa la concursuri si au posibilitatea de a introduce mesaje in sectiunile dedicate. Industrial Safety SRL reglementeaza pentru dvs confidentialitatea datelor in sectiunea "confidentialitate".  Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Prin folosirea site-ului www.industrialsafety.ro vizitatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces, ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului www.industrialsafety.ro sau detinatotilor legali ai acestuia in conformitate cu legile in vigoare.

Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul www.industrialsafety.ro vor permite Industrial Safety SRL sa: identifice utilizatorii serviciilor sale; contacteze vizitatorii pentru probleme de relatii cu clientii, sa ofere  periodic informari despre oferta comerciala, despre functiile noi ale acestuia, ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului.

Vizitatorii inregistrati sau nu au la dispozitie gratuit optiunea de dezabonare de la aceste newsletter-uri, Aceasta se va realize prin trimiterea unui mail de la sectiunea contact in care sa specifice stergerea din baza de date.

Important!

Orice persoana care viziteaza site-ul www.industrialsafety.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal firmei Industrial Safety SRL isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru problemele lamurite in sectiunea "confidentialitate" In conformitate cu prevederile legii 677/2001 republicata dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

 

3. CALITATEA SERVICIILOR.

Obligatiile Industrial Safety SRL se rezuma la administrarea site-ului si la livrarea in conditiile legiilor in vigoare a produselor prezantate pe site. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor se pot face prin intermediul sectiunii "Contact" din site sau la tel. 0744.368.256

 

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul Cumparatorului. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

5. TERMENE PENALITATI

Termenele de livrare sunt specificate la confirmarea Comenzii. Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii.

 

6. FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Factura va fi transmisa odata cu livrarea bunurilor.

 

7. RISCURI SI RESPONSABILITATI

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile prin posta sau sistem de curierat door-to-door catre Cumparator. Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre posta sau societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. In cazul livrarii prin posta sau curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei si in strainatate.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

 

8. CONDITII DE GARANTIE

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.industrialsafety.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.

Garantia se solutioneaza la sediul Industrial Safety SRL. prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente (accesorii, manuale, drivere, cabluri), copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele vor fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale.

Societatea Industrial Safety SRL nu isi asuma raspunderea pentru pierderile de date cauzate de eventualele defectiuni sau in perioada care echipamentul se afla la sediul firmei noastre.

Produsele software nu fac obiectul garantiei.

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect. Contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect, fara temei este de 50 ron/ora la care se adauga cv cheltuielilor de transport.

Politica de returnare:

Produsele achizitionate la distanta nu se se pot returna conform O.G. 130/2000 (aplicabila doar persoanelor fizice).

 

9. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

10. LITIGII.

Prin folosirea site-ului www.industrialsafety.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea noastra sau partenerii nostrii se va rezolva pe cale amiabila in termen de 20 zile lucratoare. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta. Competenta revine instantelor de judecata romane.

 

11. DISPOZITII FINALE

Societatea Industrial Safety SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.industrialsafety.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Societatea Industrial Safety SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.industrialsafety.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. Industrial Safety SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.industrialsafety.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 

Copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a SC Industrial Safety SRL este interzisa.